Ultimele pagini din viata solistului trupei The Doors vor sta la baza unui lungmetraj ce va fi lansat in 2011.

  • "The Last Beat"
Lungmetrajul "The Last Beat" va fi al treilea film despre viata controversatului artist, ucis de "cocktailul" droguri si alcool.

Personajul central al peliculei va fi un rocker american, interpretat de actorul Shawn Andrews, mai putin cunoscut decat primul si singurul interpret de pana acum al lui Morrison, Val Kilmer. Actorul va purta numele fictiv Jay Douglas, stiut fiind faptul ca pe Morrison il mai chema si Douglas.

Cat despre scenariu, va copia aproape in intregime sfarsitul vietii si carierei solistului de la The Doors, noteaza presa britanica, potrivit NewsIn.

Jim Morrison si-a trait ultimele zile la Paris, dupa ce renuntase aproape total la muzica. A incetat din viata pe 3 iulie 1971, la doar 27 de ani, si a fost inmormantat in cimitirul Pere Lachaise, unul dintre cele mai vizitate locuri din capitala Frantei si loc de pelerinaj pentru fanii artistului din toata lumea.

Primul documentar de lung metraj despre trupa The Doors, cu imagini inedite, declaratii ale membrilor si vocea lui Johnny Depp in "rolul" povestitorului, ruleaza deja pe marile ecrane din SUA, din 9 aprilie. Intitulat "When You're Strange", documentarul a fost realizat cu sprijinul celor trei supravietuitori ai trupei - John Densmore, Robby Krieger si Ray Manzarek, ultimul declarand ca acest film este "antidotul" la pelicula "The Doors", regizat de Oliver Stone si lansat in 1991.

Tne Doors este una dintre cele mai importante trupe rock din SUA, care a scris istorie intre 1967 si 1971cu piese precum "Break On Through (To The Other Side)", "The End", "L.A. Woman" si "Rider On The Storm".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.