Legendara trupa The Beatles a primit iertarea Vaticanului pentru declaratia lui John Lennon in care acesta afirmase, acum 44 de ani, ca el si colegii lui sunt mai populari decat Isus.

Ziarul Vaticanului, L'Osservatore Romano, dedica trupei britanice, in editia sa de weekend, doua articole, in care se scrie ca, desi "nu au fost cel mai bun exemplu pentru tineri, Lennon si colegii lui au revolutionat muzica si au creat melodii care continua sa incante si astazi", iar asta chiar daca "se drogau si au facut excese ca urmare a popularitatii de care s-au bucurat".

In aceeasi publicatie apare, chiar pe prima pagina, celebra fotografie de pe coperta albumului "Abbey Road", toate materialele constituind un tribut la implinirea a 40 de ani de la destramarea trupei.

"The Beatles a fost cea mai faimoasa si mai aclamata trupa", mai noteaza L'Osservatore Romano, potrivit NewsIn.

Declaratia lui Lennon a fost facuta in 1966, pe pamant american si i-a determinat pe multi sa arda discuri ale trupei fondate in Liverpool, pe motiv ca afirmatia muzicianului ar fi fost o blasfemie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.