Dupa ce a invins cancerul de san in urma cu 5 ani, Kylie Minogue continua sa ajute femei din lumea intreaga in lupta cu boala

Kylie a revenit in lumina reflectoarelor, insa de data aceasta pentru a strange fondurile necesare unei campanii de informare a femeilor din intreaga lume.

Cu o atitudine debordanta de energie si feminitate, cantareata este de parere ca in societatea actuala cancerul este o boala ce ataca in primul rand pe fond psihic. De aceea, campania la care participa vine sa aduca o noua viziune asupra acestei probleme, asupra felului de a privi lucrurile, asupra schimbarii de mentalitate si infruntarii unei boli care te va face, intr-un final, mai puternica si invingatoare.

Sedinta foto a fost condusa de catre celebrul fotograf american Mario Testino care a infatisat-o pe frumoasa australianca de 41 de ani intr-o serie de poze alb-negru, in care aceasta poarta doar o lenjerie din matase si sigla luptei impotriva cancerului de san alaturi de un zambet radiant.

Citeste articolul integral pe envy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.