Dupa ce si-a facut o operatie de schimbare de sex, fiica artistei cere autoritatilor sa o declare barbat

Mai mult, Chastity a depus o cerere la un tribunal american din Santa Monica pentru schimbarea numelui, in Chaz Salvatore.

Altaturi de cerere la dosarul fiicei lui Cher si a lui Sonny Bono a fost depusa o declaratie a medicului Michael Brownstein, cel care a operat-o anul trecut. "Pe 23 septembrie 2009 am efectuat o operatie ireversibila de schimbare de sex", spune medicul, potrivit NewsIn

Chastity, in varsta de 41 de ani, spune ca schimbarea de sex este cea mai buna decizie din viata sa. "Sexul este in mintea ta, nu intre picioare. M-am simtit barbat de cand ma stiu", spune fiica interpretei.

In 1995, Chastity a avut o aparitie in revista americana dedicata comunitatii homosexuale Advocate, iar mai tarziu s-a alaturat echipei editoriale a publicatiei.

Prima audiere la tribunal va avea loc pe 6 mai, cand schimbarea numelui si a sexului lui Chastity vor deveni formale si ii va fi eliberat un nou certificat de nastere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.