Ricky Martin a marturisit oficial, pe site-ul sau, ca este homosexual, adaugand faptul ca este mandru de acest lucru, potrivit Washington Post.

"Sunt mandru ca sunt homosexual, ma simt binecuvantat ca sunt ceea ce sunt", isi incepe artistul marturisirea, anuntul-soc punand astfel capat speculatiilor legate de optiunile sale sexuale.

Artistul continua in aceeasi nota de sinceritate, marturisind ca a fost impiedicat sa-si recunoasca optiunile sexuale de statutul de vedeta experimentat in ultimii ani. Mai exact, Ricky s-a temut ca aceasta veste l-ar fi indepartat de admiratoarele sale si i-ar fi afectat cariera de succes.

In prezent insa, dupa ani de cariera si peste 60 de milioane de albume vandute, cantaretul are curajul sa recunoasca ca este homosexual. Ricky Martin a luat decizia de a dezvalui adevarul dupa ce a inceput sa lucreze la o carte de memorii, ceea ce l-a facut sa realizeze ca trebuie sa se elibereze si sa nu mai tina secrete.

Ricky Martin are in prezent 38 de ani si este tatal a doi copii, nascuti de o mama surogat in 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.