Tatal creatorului de moda, impreuna cu cei 5 frati ai sai vor merge saptamana viitoare, pe insula scotiana Skye, pentru a imprastia cenusa lui Alexander McQueen.
Potrivit New York Fashion Magazine, tatal lui Alexander, Ronald, s-a nascut pe aceasta insula, iar potrivit declaratiilor familiei, regretatul creator si-ar fi dorit ca cenusa sa-i fie imprastiata cat mai aproape de meleagurile natale ale familei sale, care reprezinta propriile origini. In plus fratele sau, Michael a declarat pentru Times, ca Alexander chiar a marturisit in ultimii ani ca se simte cu adevarat legat de acele locuri.

Potrivit 9AM, designerul Alexander McQueen, in varsta de 40 de ani, a fost gasit mort in locuinta sa din Londra, luna trecuta, la doar trei ani dupa ce prietena sa Isabella Blow - care l-a ajutat sa devina faimos - si-a pus capat zilelor.

McQueen si-a inceput cariera pe Savile Row si a facut costume si pentru printul Charles. A fost numit designerul britanic al anului de patru ori, intre 1996 si 2003.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.