Actrita americana Sandra Bullock a parasit locuinta in care locuia alaturi de sotul sau iar presa internationala pune problemele dintre cei doi pe seama "blestemului Oscar", care a "lovit" mai multe actrite in ultimii ani.
Potrivit revistei americane People, motivul separarii actritei de sotul sau ar fi aventura pe care Jesse James ar fi avut-o cu un fotomodel in timp ce aceasta lua parte la filmarile peliculei care i-a adus Oscarul 2010 pentru rol principal feminin, "The Blind Side".

Bullock si James, gazda emisiunii Monster Garage de la Discovery, sunt casatoriti de cinci ani. Nu au avut copii, insa au luptat impreuna pentru custodia fiicei pe care James a avut-o intr-o relatie anterioara, relateaza NewsIn.

Presa britanica comenteaza ca Oscarurile castigate de actrite in ultimii ani reprezinta adevarate "blesteme" pentru viata lor privata, dand exemplele lui Reese Witherspoon si Kate Winslet.

Kate Winslet si Sam Mendes si-au anuntat divortul luni, la zece zile de la aparitia actritei la ceremonia Oscar neinsotita, si la un an dupa ce aceasta a dus acasa statueta Academiei Americane de Film.

Alte actrite premiate la Oscar care au fost afectate de "blestem" sunt Gwyneth Paltrow, care s-a despartit de Ben Afflech in 1999, Julia Roberts, care s-a despartit de Benjamin Bratt in 2000, Hilary Swank, care a divortat de Chad Lowe in 2006 si Reese Witherspoon, care s-a despartit de Ryan Philippe in acelasi an.

Studiourile Warner Bros au explicat ca Bullock va lipsi de la premiera din cauza unor "motive personale neprevazute", insa versiunea neoficiala este mult mai concreta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.