Cantareata se confrunta cu probleme grave de sanatate, sustin cativa specialisti contactati de cotidianul american National Enquirer.

National Enquirer a deschis editia de sambata cu o stire potrivit careia artista americana ar mai avea doar cinci ani de trait. Tabloidul a consultat cativa experti care au estimat acest fapt bazandu-se pe informatii despre modul de viata al cantaretei si starea fizica a acesteia, relateaza NewsIn.

Potrivit tabloidului, Whitney Houston, aflata in prezent in turneu mondial, "pigmenteaza" calatoriile cu petreceri la care se consuma droguri si alcool.

Starea de sanatate precara pe care Whitney Houston o arata in ultima perioada de timp este confirmata si de membrii familiei, care i-au cerut cantaretei sa amane turneul mondial.

Mai mult, cantareata in varsta de 46 de ani a fost avertizata de medici cu privire la riscurile asupra sanatatii cauzate de stres. La inceputul lunii februarie, inaintea unui concert la Seul, Coreea de Sud, cantareata ar fi lesinat in spatele scenei. "Whitney a cerut apa in timp ce se sprijinea de un perete si a spus ca nu stie daca va fi in stare sa incheie concertul", a povestit o persoana martora la eveniment.

Toate aceste lucruri nefaste sunt puse pe seama luptei cu drogurile a artistei, dar mai ales pe seama relatiei nocive cu Bobby Brown.

In prezent, Whithey se afla in Japonia, iar saptamana viitoare urmeaza sa concerteze in Australia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.