Producatorii anunta scene de dragoste intre actorii Daniel Radcliffe si Emma Watson, surprinsi in ipostaze "foarte sexy".

Una dintre scenele cu pricina, din "Harry Potter And The Deathly Hallows" , va fi difuzata in timp ce Harry Potter si cel mai bun prieten al sau, Ron Weasley, se vor lupta cu un monstru. Creatura se va folosi de imagini intime dintre Harry si Hermione Granger (Emma Watson), pentru a i le arata lui Ron, care este indragostit de Emma.

"Daniel a mai aparut nud in trecut, iar in urmatorul film vor fi cateva astfel de scene, inca ne gandim in ce momente sa le prezentam", a dezvaluit producatorul David Yates, relateaza The Telegraph.

Tot in urmatorul film se anunta o alta secventa de dragoste intre Hermione si Harry, in care cei doi isi dezvaluie cateva secrete. Este vorba de un dans romantic, moment ce nu apare in carte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.