Conform unui studiu realizat de un grup de cercetatori britanici, animalul de companie pe care il detii poate reliefa o parte din caracteristicile personalitatii tale.
Astfel, posesoarele de feline sunt persoane inteligente, dar sensibile si introvertite, cele care prefera patrupedele canine sunt fie amuzante si sociabile (daca au caini de talie mica), fie nonconformiste si puternice (daca au caini de talie mare), aflam de pe unica.ro.

Cainii si pisicile vedetelor


Catelusul Laurei Cosoi, un Yorkshire Terrier Toy pe nume Jazzy, primit in dar de la Smiley a devenit cunoscut cand si-a facut nevoile in geanta Oanei Cuzino, un Hermes Kelly in valoare de 4700 de Euro.

De asemenea, si Mircea Solcanu este fericitul posesor al unui Yorkshire Terrier, pe nume Rich, care nu se desparte niciodata de stapanul lui si se poate mandri ca a pasit pe covorul rosu de la diverse evenimente mondene.

Chiar daca mai nou si-a exprimat dorinta de a achizitiona o capra pitica, nimic nu se compara cu iubirea Oanei Zavoranu pentru motanul Marty. Pe langa faptul ca vedeta obisnuieste sa il ia la plimbare peste tot, nu demult Oana a anuntat ca isi va fece si un tatuaj cu chipul feline preferate.

Click aici pentru a citi si depre alte vedete care se mandresc cu animalele lor de companie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.