Firma Domus Stil, controlata de fratii Robert si Ionut Negoita, care s-a ocupat de construirea blocurilor reclama ca nu si-a primit banii si intentioneaza ca in aproximativ doua saptamani sa ii evacueze pe locatari si sa le scoata la vanzare.
"Apartamentele acordate in ultimele doua luni participantilor show-ului 100% Adevarat, difuzat pe postul de televiziune OTV, nu au fost achitate. Castigatorii locuintelor, situate in complexul Confort City risca sa fie dati afara", a declarat Ionut Negoita, potrivit Wall-Street.

In ultimele doua luni, Videoprod Industries a oferit aproximativ trei apartamente in cadrul fiecarei emisiuni 100% Adevarat, prezentata de Pepe si Ramona Badescu si difuzata de postul OTV in zilele de duminica.

"Sunt circa 33 de apartamente situate in complexul Confort City date in concurs, dintre care 16 sunt neachitate catre Domus Stil", a precizat Ancuta Ionescu, directorul dezvoltatorului.

Fratiii Negoita sustin ca Videoprod Industries are de platit doua milioane de euro, suma ce reprezinta cele 16 apartamente neplatite, prejudiciile morale aduse firmei Domus Stil si penalitatile pentru intarzierea platii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.