Cele mai cautate si dorite fotomodele din lume, printre care si romanca Catrinel Menghia, au pozat intr-un peisaj exotic pentru calendarul Sports Illustrated 2009, destinat costumelor de baie.
Cele mai frumoase modele s-au adunat pentru incendiarul pictorial pe insula Canouan, din insulele Grendadine. Modelele au pozat in ipostaze si decoruri diferite, insa toate abunda in senzualitate si perfectiune. Sport Illustrated pune la dispozitia publicului si clipuri cu impresiile fotomodelelor in urma acestei experiente. In rest, imaginile vorbesc de la sine.

  • Candice Boucher, in varsta de 25 de ani, este originara din Africa de Sud. Aceasta a fost descoperita la o competitie organziata in cadrul scolii la care a studiat. Se descrie ca fiind rabdatoare si cu simtul umorului. Video-Candice.
  • Catrinel Menghia ne reprezinta tara cu succes de ceva vreme in toata lumea, aflandu-se si de aceasta data printre cele mai frumoase top-modele. In varsta de 24 de ani, Catrinel a facut aletism de performanta, iar la 16 a fost vazuta pe strada de catre un agent de modelling care a intrezarit potentialul tinerei. Menghia a lucrat cu cele mai celebre brand-uri din lume: Armani, Peroni, I.D. Sarrieri, Bruno Manetti, Triumph, aparand pe coperta revistelor FHM, Maxim, Tabu, Cosmopolitan, Stuff , iar mai nou Sports Illustrated. Video-Catrinel.
  • Dominique Piek, 24 de ani, a fost descoperita la varsta de 13 ani, fiind inca de pe atunci foarte inalta. Desi pare perfecta, modelul britanic marturiseste ca are si vicii: pizza si cumparaturile. Video-Dominique.
  • Elbé van der Merwe, in varsta de doar 21 de ani, s-a incadrat de minune in peisajul exotic, ea fiind originara din Africa de Sud. Considerata o frumusete iesita din comun, Elbe ii avertizeaza pe barbati ca trebuie sa aiba simtul umorului si sa faca mult sport, iar asta doar pentru o intalnire. Video-Merwe.
  • Genevieve Debra Morton - Modelul in varsta de 22 de ani, din Cape Town, are numeroase hobby-uri: sportul, cititul, filemele de comedie, pictura, sofatul etc. Insa daca nu ar mai fi model, ar alege profesia de scriitoare. Video-Genevive.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.