Megan Fox si Johnny Depp au fost votati cei mai sexy actori de la Hollywood, potrivit unui sondaj in randul cinefililor din toata lumea.
Sondajul realizat de Empire Magazine este alcatuit din doua clasamente, unul pentru reprezentantele sexului frumos din lumea filmului, iar altul destinat actorilor, cate 50 de locuri pentru fiecare.

Lidera topului feminin este Megan Fox, vedeta feminina a seriei "Transformers". Actrita are 23 de ani si va putea fi (re)vazuta, si pe marile ecrane din Romania, in thrillerul cu accente comice "Jennifer's Body", care va rula din 30 octombrie, potrivit NewsIn.

"Nu cred ca am sanse la Oscar prea curand. Nu sunt, totusi, Meryl Streep", recunoaste Megan Fox, in ciuda faptului ca, potrivit realizatorilor sondajului, ea nu intra in categoria actritelor care prind roluri importante doar datorita infatisarii.

Pe locul 2 in topul actritelor se afla Angelina Jolie, o prezenta obisnuita in astfel de clasamente, iar ultimul loc pe podium este ocupat de actrita de origine franceza Emma Watson, cunoscuta pentru rolul din seria "Harry Potter", care se bucura, la doar 19 ani, trei premii si noua nominalizari pentru interpretare in palmares.


La 46 de ani, Johnny Depp ramane la randul sau o prezenta constata in astfel de topuri din lumea starurilor. Din martie 2010, fanii din Romania il vor putea urmari in cea mai recenta colaborare a sa cu regizorul Tim Burton, pentru ecranizarea "Alice in Wonderland", in care Depp joaca rolul Palarierului Nebun.

Locul doi in topul frumusetilor masculine de la Hollywood este ocupat de britanicul Robert Pattinson, in varsta de 23 de ani, care si-a castigat celebritatea datorita rolului de vampir din "Twilight", unul dintre succesele de casa din 2009. Al treilea in clasament este Robert Downey Jr., eternul copil-minune de la Hollywood, care, intre timp, a ajuns la 44 de ani si pare sa fi iesit din capcana viciilor, cel mai serios dusman al carierei sale.

Sotul Angelinei Jolie, Brad Pitt, se afla pe locul patru, devasandu-i insa pe Christian Bale, Hugh Jackman si George Clooney.






Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.