Heidi Klum si sotul ei, cantaretul american Seal, au devenit din nou parinti. Supermodelul a nascut la sfarsitul saptamanii trecute o fetita care a primit numele de Lou Samuel.
"Este foarte greu sa-ti imaginezi ca poti iubi inca un copil la fel de mult ca pe cei pe care ii ai deja. Oricine are o familie, va va spune asta. Unde vei putea gasi acea portie in plus de iubire? Daca iti iubesti deja copiii din toata inima cum poti gasi si mai multa inima pentru inca unul? Raspunsul la aceasta intrebare a venit sub forma celui de-al patrulea copil al nostru. Din momentul in care s-au uitat in ochii nostri, a fost dragoste la prima vedere. Este mai frumoasa decat pot descrie in cuvinte si ne bucuram ca ne-a ales pe noi sa o vedem cum creste”, a declarat Seal pentru revista UsMagazine.

Seal, in varsta de 46 de ani, si Heidi Klum, in varsta de 36 de ani, s-au casatorit in 2005 si mai au impreuna doi baieti, Henry si Johan, in varsta de trei, respectiv doi ani. De asemenea, Heidi mai are o fetita, in varsta de cinci ani, cu mogulul Formula 1, Flavio Briatore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.