Actorul american Kevin Costner a ajuns, vineri, la Arad, unde va sustine, sambata, impreuna cu trupa sa, Modern West, la Strandul Neptun, primul concert din turneul european, transmite NewsIn.
Costner a ajuns la Arad la bordul avionului sau particular, in timp ce membrii trupei sale au aterizat pe Aeroportul din Timisoara, de unde au fost transportati la hotelul la care artistii sunt cazati.

La Aeroportul din Arad, Costner a fost preluat de o masina de teren blindata, fiind escortat pana la hotel de mai multe echipaje de agenti de paza. La sosirea in aerogara, actorul a dat autografe angajatilor si a semnat in cartea de onoare a Aeroportului Arad, iar la plecarea spre hotel i-a salutat pe jurnalisti din masina, fara a face insa vreo declaratie.

In fata hotelului unde este cazat, Kevin Costner a fost asteptat de un grup de jurnalisti, iar mai multi trecatori s-au oprit sa faca fotografii cu actorul american. Imbracat in blugi, cu o geaca de piele de culoare maro, ochelari de soare si o sapca, Costner s-a oprit pentru cateva momente sa vorbeasca cu cei din staful tehnic. „Abia astept sa despachetez bagajele, pentru a vedea daca chitara mea a ajuns in stare buna“, le-a spus Costner colegilor de la Modern West.

Kevin Costner si Modern West vor concerta, sambata seara, de la ora 20.00, la Strandul Neptun din Arad, in cadrul Festivalului International de Film Ro-IFF. Unul dintre membrii trupei a spus ca se asteapta ca la concert sa fie prezenti „zeci de mii“ de spectatori.

Trupa Modern West, care are in repertoriu melodii rock cu accente western, a fost infiintata in anul 2005. Actor, regizor si producator, Kevin Costner a obtinut doua premii Oscar, pentru cel mai bun regizor si cel mai bun film, pelicula „Dansand cu lupii“. De asemenea, a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol principal. Pentru concertul de la Arad, Kevin Costner va primi aproximativ 80.000 de dolari.

Tot vineri, a fost adusa din Ungaria scena pe care va concerta la Arad actorul american, deoarece in Romania nu a fost gasita una care sa indeplineasca toate conditiile tehnice impuse de artist.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.