Invitata la show-ul lui David Letterman, artista a clarificat zvonurile despre o posibila casatorie cu Jesus Luz.
Cantareata in varsta de 51 de ani nu numai ca a negat barfele, dar s-a amuzat pe seama faptului ca s-ar pregati de nunta cu top modelul in varsta de 22 de ani, cu care are o relatie de noua luni: "As prefera sa fiu calcata de un tren decat sa merg la altar pentru a treia oara", a spus cu determinare artista, potrivit DailyMail.

Cu toate acestea, diva a marturisit ca ii lipsesc beneficiile unei casatorii, iar asta pentru ca nu este usor sa fii un parinte singur. "Trebuie sa te ocupi de tot, singur, si nu ai cu cine sa imparti atributiile. A fi parinte este cea mai importanta 'slujba' si nu as schimba-o pentru nimic in lume, insa este de asemenea o mare provocare", a declarat Madonna cu privire la ingrijirea copiilor.

Letterman a mers mai departe si a intrebat-o daca s-a gandit ca se va indragosti din nou. "Nu stiu, nu m-am gandit in perspectiva", a raspuns aceasta. Un lucru este cert insa, top-modelul Jesus Luz nu va fi urmatorul Mr. Madonna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.