Recent, prin revistele de scandal au inceput sa para tot felul de zvonuri in legatura cu o posibila despartire a cuplului Justin / Jessica Biel si o relatie a cantaretului cu nimeni alta decat Rihanna.
Potrivit UrbanBite, totul a inceput dupa ce Rihanna si Justin au continuat petrecerea de dupa gala MTV Video Music Awards in camera de hotel a cantaretei. De asemenea, exista zvonuri potrivit carora frumoasa cantareata i-ar fi oferit lui Justin un lap dance in studioul in care cei doi lucreaza la noul album al Rihannei.

Jessica Biel va avea un mic soc cand va vedea noul cover al revistei Star Magazine.

Conform revistei Celebitchy, Justin se pare ca a flirtat destul de mult cu Rihanna la un after-party dupa VMA-urile de anul acesta. In plus se zvoneste ca RiRi si Justin isi tot trimit mesaje si au conversatii lungi la telefon.

Justin Timberlake si Jessica Biel au fost foarte distanti in ultimul timp, multi spun ca viata profesionala a fiecaruia ii impiedica sa aiba o relatie sanatoasa insa gurile rele vorbesc despre o viitoare despartire.

ProFm vorbeste si despre faptul ca Jessica a aflat despre Justin si Rihanna si este foarte afectata. Dar nicio reactie oficiala pana acum.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.