Demisia neasteptata a directorului studiourilor Walt Disney, Dick Cook, pune sub semnul intrebarii participarea actorului Johnny Depp la filmarile pentru a patra pelicula din seria "Piratii din Caraibe", potrivit presei americane.
Prieten foarte bun cu Depp, Cook a renuntat la functie in urma cu cateva zile, dupa 40 de ani de munca la studiourile Disney, scrie NewsIn.

Stupefiat si foarte trist din cauza demisiei lui Cook, actorul l-a descris pe fostul director ca fiind "omul cel mai agreabil de pe planeta" si cineva "in care puteai avea incredere".

In plus, prietenia lui Depp cu acesta a fost unul dintre principalele motive pentru care actorul a decis sa accepte, initial, sa joace si in cea de-a patra pelicula "Piratii din Caraibe".

"Nu ma asteptam la asta, nu aveam niciun motiv sa ma astept la asta", a afirmat Depp, care a dezvaluit ca, inainte de a face publica plecarea sa de la Disney, Cook l-a sunat pentru a-i da personal vestea.

Depp a mentionat ca a ajuns la personajul Sparrow datorita increderii pe care Dick Cook a avut-o in el. Cook s-a impus in fata altror dirctori ai Disney care preferau un alt actor pentru a fi protagonistul seriei "Piratii din Caraibe". Depp recunoaste ca fara Cook entuziasmul sau de a se imbarca in acest nou proiect nu ar fi existat. "E o fisura in entuziasmul meu din aceste momente", spune Depp.

"Ma gandesc la asta de mult timp si mi se pare sa e momentul potrivit sa abordez noi aventuri. M-am bucurat de fiecare minut din cei 38 de ani in care am lucrat la Disney, inca de la inceput, ca operator de calatorii cu trenuletul in Disneyland pana la postul de presedinte al The Walt Disney Studios", mentionaeaza Cook intr-un comunicat facut public de Disney.

In 2003, filmul "Piratii din Caraibe: Blestemul perlei negre" (2003) a deschis una dintre cele mai populare serii de filme de aventura din ultimii ani. Cu Johnny Depp, Geoffrey Rush si Orlando Bloom in rolurile principale, pelicula are in palmares cinci nominalizari la Oscar si a castigat 26 de premii la festivaluri internationale. "Blestemul perlei negre" a fost urmat de "Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort" (2006) si "Piratii din Caraibe: La capatul lumii" (2007).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.