Actrita americana Demi Moore, care va implini 47 de ani in luna noiembrie, neaga zvonurile potrivit carora aspectul sau tineresc se datoreaza unor operatii estetice care au costat 200.000 de lire sterline, informeaza cotidianul britanic The Sun.
Mama a trei copii, vedeta spune ca nu a facut nicio operatie pentru a-si "aranja" fata si corpul. "Nu i-as judeca niciodata pe cei are au facut astfel de operatii. Daca acesta este cel mai bun lucru pentru ei, nu vad care e problema. Dar nu imi place ideea de a ma opera pentru a incetini procesul de imbatranire. Este o modalitate de a combate nevroza. Bisturiul nu va va face fericiti", a declarat Demi Moore unei reviste franceze, potrivit NewsIn.

Moore, care este maritata cu actorul Ashton Kutcher, cu 16 ani mai tanar decat ea, nu a exclus insa posibilitatea de a efectua o astfel de operatie in viitor. "Ziua in care voi incepe sa plang cand ma voi vedea in oglinda ar putea fi cea in care voi fi mai permisiva in legatura cu ideea operatiilor. Deocamdata, prefer sa fiu o femeie frumoasa pentru varsta mea decat sa incerc cu disperare sa arat de 30 de ani", a declarat actrita.

Demi Moore se numara printre cele mai importante actrite de la Hollywood din ultimii 20 de ani, remarcata deopotriva pentru frumusetea ei, cat si pentru rolurile in filme ca "We're No Angels", "Ghost", "Scarlett Letter", "Indecent Proposal" si "Disclosure".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.