Gelozia pisicutelor pe solista trupei, Nicole Scherzinger, si certurile dintre ele au dus la destramarea grupului Pussycat Dolls.
Faptul ca Nicole Scherzinger a fost mereu in centrul atentiei a creat tensiuni intre membrele grupului Pussycat Dolls si certurile nu au intarziat sa apara. [Pussycat Dolls, in razboi]

Ieri, Kimberly Wyatt a confirmat faptul ca grupul o sa ia o pauza pentru ca fiecare “pisicuta” sa se poata concentra pe proiectele personale. "Eu si cu fetele tocmai ne-am intors dintr-un turneu mondial si o sa luam o pauza in ceea ce priveste trupa. Acum ne concentram pe proiectele persoanale si o sa decidem in curand ce vom face pe viitor.", a declarat Kimberly, conform The Mirror.

Fanii din intreaga lume au ramas socati la aflarea vestii ca frumoasele de la Pussycat Dolls s-au despartit, ei fiind cei care au transformat acest grup de dansatoare intr-una dintre cele mai de succes trupe de fete.

Zvonurile despre o posibila despartire a formatiei au aparut in urma cu cateva luni, dupa ce Nicole a anuntat ca intentioneaza sa se concentreze pe o cariera solo. Se pare ca solista grupului a luat exemplu de al colega ei de breasla, Beyonce, si doreste sa devina o super vedeta pe cont propriu. [Pleaca Nicole de la Pussycat Dolls?]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.