Top modelul international, Irina Lazareanu, straluceste in exclusivitate pe ultima coperta ELLE Romania, anuntind un shooting spectaculos, realizat de fotograful Giuliano Bekor, dar si un interviu inedit
In prezent, Irina Lazareanu reprezinta cea mai 'cool' aparitie din lumea modei, muza celor mai hot designeri, dar si perechea lui Sean Lennon (fiul celebrului John Lennon) pe scena muzicala. In editorialul publicat de ELLE Romania, Irina apare in ipostaze incitante, conturind imaginea unei adevarate “mascote rock'n'mode”.

Mai mult, lipsita de inhibitii, ea vorbeste despre copilaria petrecuta in Romania “epocii de aur”, despre patriotism si dizidenta anti-comunista a familiei ei, despre prietenia cu personaje celebre din lumea modei, precum fotograful Paolo Roversi sau Karl Lagerfeld, dar si despre celebrul triunghi amoros “Irina Lazareanu - Pete Doherty - Kate Moss”.

Irina dezvaluie cititoarelor revistei ELLE amanunte din culisele modei si admite cu nonsalanta ca: “nu este o frumusete clasica” si ca “niciodata nu a avut fizionomia unui manechin, fiind mai degraba un soricel mic, cu parul lung si in ochi.”

Este pentru prima data cind Irina Lazareanu accepta sa apara intr-o revista din Romania, ELLE mentionand faptul ca atat pictorialul, cat si interviul publicat in acest numar au fost cumparate de mai multe editii din lume ale revistei, printre care Portugalia, Rusia, Danemarca, Brazilia, Spania.

Se pare ca Irina a suscitat interesul publicului, rezervat de obicei doar celebritatilor hollywoodiene si vedetelor din lumea modei, care se bucura de o notorietate mondiala.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.