Actorul este luat in colimator de oficialitati pentru o taxa de 6.257.005 de dolari. Somatia prezinta drept de sechestru in caz ca suma nu va fi platita
Citatia pe numele lui Nicolas Cage a fost emisa in data de 14 iulie a acestui an, pentru datorii acumulate la fisc pe anul 2007. Documentele arata ca starul din 'City of Angels' nu a platit impozit pentru o locuinta din New Orleans, in valoare de 3.55 milioane de dolari, acum scoasa la vanzare, si nici pentru o resedinta din Hollywood, de 35 milioane de dolari.

Vestea survine la cateva luni dupa ce vedeta a ajuns la o intelegere IRS, in urma unei alte disputa pe fondul datoriilor. Cage a fost de acord pe atunci sa plateasca 666.000 dolari serviciului de colectare a impozitelor, potrivit Omg.com.

De-a lungul carierei, Nicolas Cage, in varsta de 45 de ani, a jucat in peste 100 de filme, castigand Oscarul pentru cel mai bun actor, cu rolul din "Leaving Las Vegas" (1995).



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.