Interpretul Dan Bittman este amorezat din nou, de data aceasta de una dintre cele trei componente ale formatiei Trident, pe nume Roxana Blagu
In ultimul numar al revistei VIP se spune ca lui Dan i s-ar fi aprins destul de serios calcaiele dupa juna blonda daca a ajuns sa raceasca relatiile cu bunul amic Dan Chisu, pe motiv ca acesta a fost pana de curand iubitul tinerei.

Barbat necasatorit, insa tata a doi copii si de multi ani iubitul oficial al textierei Liliana Stefan, Bittman a dat semne in ultima vreme ca s-ar fi cumintit. Insa ziaristii revistei Vip dezvaluie ca solistul de la Holograf a revenit la vechile obiceiuri de mare cuceritor si si-a trecut in palmares o prospatura ce a implinit 20 de ani la inceputul lunii aprilie. Trist este ca Liliana, femeia care i-a stat alaturi lui Bittman, indiferent de cate ori a calcat stramb, stie de pasiunea cantaretului si probabil asteapta, ca si pana acum, ca aceasta sa treaca.

NU A NEGAT

Publicatia amintita sustine ca Bittman se comporta ca un adolescent la cele aproape 40 de primaveri cate numara. Este tandru, dar si excesiv de gelos atunci cand micuta sa iubita, considerata deja bomba sexy, acorda atentie si altor barbati. Intrebat despre noul sau amor, Bittman nu a negat, dar nici nu a confirmat relatia. Ba chiar a ajuns la concluzia ca, indiferent de ce apare scris prin ziare, de bine sau de rau, tot publicitate inseamna. Convenabil, Roxanei i-a ramas telefonul mobil fara baterie, imediat dupa ce a negat ca ar avea vreo legatura cu solistul.

LA RAND LA BITTMAN

Pe langa Liliana, singura femeie cu care Dan a pastrat o relatie de lunga durata si mama copiilor lui, au existat de-a lungul timpului o multime de prezente feminine. Una dintre ele este Tania Budi. O alta ar fi actuala iubita a lui Bobby Paunescu, actrita Monica Barladeanu, relatie consumata inainte ca aceasta sa devina vedeta. S-a vorbit si despre amorul cu una dintre dansatoarele din emisiunea "Bravo, Bravissimo", o tanara bruneta pe nume Nicoleta. Dar si despre idila cu Blanche, fosta jumatate a afaceristului Irinel Columbeanu.

GUSTURI COSTISITOARE

Roxana, Andreea si Loredana formeaza trupa Trident, si s-au impus pe piata muzicala autohtona nu cu talentele vocale, ci cu taietura interesanta a jeansi-lor, cu vedere la posterioare. Craioveanca este studenta la Universitatea de Arta si Design din Cluj-Napoca si de curand a pozat in Playboy, intr-un pictorial incendiar alaturi de colegele din Trident. A castigat mai multe titluri de miss, (Miss Transilvania Fashion 2002, Miss Navodari 2002, Miss Popularitate, in cadrul Miss Unifest 2004) si a pasit pe scena a numeroase prezentari de moda.

Este o admiratoare a lui Michael Jackson, dar si a senzualei actrite Angelina Jolie, iubeste trandafirii rosii si ii plac bananele. Roxana este pasionata de pictura pe sticla si masina pe care viseaza sa o conduca este Aston Martin Lagonda, o bijuterie pe patru roti, care poate ajunge pana la 255.000 de dolari, in functie de dotari si de modelul dorit. Prin urmare, iubita lui Dan Bittman are gusturi destul de costisitoare.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.