Se pare ca mama lui Michael Jackson, Katherine, este cea care va avea grija de cei trei copii ai acestuia, desi detaliile privind custodia sunt inca neclare, dupa decesul megastarului, a declarat avocatul familiei Jackson, citat de cotidianul britanic The Guardian.
"Probabil, doamna Jackson va avea grija de ei. Ii iubeste foarte mult", a spus avocatul Brian Oxman, citat de NewsIn.

Avocatul a confirmat ca, in prezent, copiii sunt in Los Angeles, sub ingrijirea unei bone.

Potrivit unor documente legale obtinute de site-ul TMZ, fosta sotie a lui Jackson, Debbie Rowe, nu poate primi custodia copiilor dupa decesului regelui muzicii pop. "Sunt sigura ca el va desemna o persoana minunata pentru a avea grija de ei, dupa decesul sau", spunea Rowe, dupa divort.

Michael Jackson si Debbie Rowe au fost casatoriti intre anii 1996 si 1999 si au avut doi copii, Prince Michael Jr. si Paris Michael Katherine. Dupa divort, Rowe a renuntat la drepturile parentale, astfel ca Michael Jackson a preluat responsabilitatea cresterii copiilor. Artistul a mai avut un al treilea copil, Prince Michael II, cu o mama surogat pe care nu a cunoscut-o niciodata.

Michael Jackson a murit, joi, la varsta de 50 de ani intr-un spital din Los Angeles, unde fusese transportat de urgenta in urma unui stop cardiac, veste ce a provocat o unda de soc pe masura celebritatii planetare a celui supranumit regele muzicii pop. Artistul a concertat inclusiv in Romania, in 1992 si 1996.

Decesul regelui pop intervine in momentul in care cantaretul spera sa-si faca marea intoarcere pe scena, in aceasta vara, cu o serie de concerte. Dupa ce practic a disparut din viata publica de la achitarea sa, in 2005, intr-un rasunator proces in care a fost acuzat de atingeri de natura sexuala asupra unui minor, cantaretul a reaparut pentru scurt timp in martie pentru a anunta o serie de nu mai putin de 50 de concerte. In timpul unei scurte interventii in fata presei si a miilor de fani, Michael Jackson, care a venit cu o intarziere de peste o ora si jumatate fata de ora la care fusese anuntata declaratia, a spus ca va fi vorba despre "ultimele sale spectacole la Londra". Insa la sfarsitul lunii mai, organizatorii au anuntat ca lansarea seriei de concerte a fost amanata cu cateva zile, in iulie, dand insa asigurari ca acest fapt nu are nimic a face cu starea de sanatate a starului, obiect al speculatiilor de cativa ani incoace.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.