La centrul medical UCLA, toate intrarile catre camera de urgenta au fost blocate de garzile de securitate si nici macar personalului spitalului nu i se permite sa intre. Cativa oameni stau inauntru, in picioare, in zona de asteptare, iar unii dintre ei plang.
O mare multime de oameni s-a adunat, de asemenea, in fata spitalului, potrivit imaginilor transmise de televiziuni.

La domiciliul vedetei din Bel Air, au venit politisti pe motocicleta. Strada din fata casei a fost inchisa circulatiei, dar cativa oameni se adunasera deja in fata casei, potrivit CNN.

Si la New York, locuitorii si turistii din Times Square erau socati de vestea mortii lui Michael Jackson. "Nu stiu ce sa spun. E trist, foarte, foarte trist", a declarat o tanara de 18 ani. "Mama mea era fan. Am ascultat muzica lui", a adaugat ea.

"Sunt socat. Am crezut ca minte cineva cand am auzit prima data. Am fost un fan de cand era un baietel", spune Sue Sheider, o profesoara de 51 de ani din Long Island.

Michael Jackson anuntase un turneu de intoarcere pe scena pe care o parasise de cativa ani, turneu ce trebuia sa inceapa luna viitoare, la Londra, urmand sa continue pana in martie 2010. In ultimele doua luni, cantaretul a facut repetitii in zona Los Angeles, pregatindu-se pentru seria de concerte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.