Una din cele mai apreciate trupe rock din Ungaria, Subscribe, va participa la festivalul ARTmania, care se va desfasura in perioada 17-19 iulie, in Piata Mare din Sibiu, au anuntat organizatorii.
Stilul hardcore predomina in muzica trupei, dar influentele din folk, jazz, reggae, metal si funk au pozitionat formatia Subscribe in topurile ascultatorilor din Ungaria, relateaza NewsIn.

Cel mai recent videoclip al trupei, “The weight of oneness”, a fost cel mai difuzat clip la MTV Ungaria si a ocupat locul intai in MTV Rock Chart din martie 2008. Trupa va sustine, in total, 30 de concerte in aceasta vara.

Alaturi de Subscribe, la ARTmania vor mai concerta trupele Pain, Nightwish, Opeth, My Dying Bride si Tristania.

Biletele, in valoare de 110 lei pe zi si 180 lei pentru abonamente sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si Germanos, precum si online, la www.ticketpoint.ro, eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si www.myticket.ro.

ARTmania Festival este un proiect cultural co-finant¸at de Consiliul Local Sibiu, prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu, si de Consiliul Judetean Sibiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.