Mihaela Radulescu si-a luat "adio" de la publicul ei, ieri, cand a transmis, in direct de la Piatra Neamt, ultima editie a emisiunii "Duminica in familie".
Emotionata de intoarcerea in orasul sau natal, vedeta Antenei 1 a marturisit, cu umor, ca ii vine greu sa creada ca a evoluat atat de mult de-a lungul anilor. “Am fost teribil de emotionata inca de cand am ajuns in oras, pentru ca m-am nascut si am crescut aici...Nu am fost nici cea mai frumoasa, nici cea mai desteapta, am fost si eu un om care am plecat la Bucuresti si am facut ceva acolo. Iar acum, va marturisesc, am avut o gandire cam manelistica, pentru ca neam de neamul meu nu ne-am imaginat ca eu o sa plec cu trenul din Piatra Neamt si ca o sa ma intorc cu Porsche!”.

Potrivit Gardianul, Mihaela l-a adus si pe fiul ei, Ayan, la Piatra Neamt, baietelul petrecand cateva zile alaturi de rudele sale din Moldova. Cand primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, i-a inmanat prezentatoarei TV diploma de cetatean de onoare al orasului, Mihaela a fost la un pas de a izbucni in lacrimi. “Sunt foarte mandra, asta este Oscarul meu! E grozav sa ma intorc acasa si niste oameni, Dumnezeu stie de ce, sa considere ca merit sa fiu premiata! Mama, tata, bunica si toti cei care mai tineti la mine, sa stiti ca aveti un motiv sa fiti mandri de mine, m-a premiat Pinalti!”.


Prezentatoarea TV a lasat deschisa o portita de intoarcere

“Daca vreodata ma voi intoarce, o voi face doar daca exista o cerinta umanitara sau daca e toata lumea ocupata sau plecata in vacanta. Acum vreau sa-mi cresc copilul in liniste, sa-mi zambeasca si sa fie mandru de mama lui. M-am hotarat sa-mi vad de drumul meu de mama”
, a anuntat ea la ultima “Duminica in familie”, transmisa din Piatra Neamt natala, potrivit Cotidianul.


A purtat 6 rochii pe parcursul ultimei emisiuni


Mihaela si-a schimbat vestimentatia de 6 ori pe parcursul emisiunii, in semn de omagiu pentru designerii care au imbracat-o in fiecare editie, mentionand ca fiecare rochie "are povestea ei". A facut glume pe seama burtii domnului primar. Iar domnul primar i-a facut o oferta pentru Televiziunea din Piatra-Neamt. Si-a amintit de colegii de gradinita, de scoala si de la Liceul “Petru Rares“, pe care l-au absolvit si doi dintre invitatii ei, Cristi Gretcu si Mihai Traistariu. O doamna profesoara din liceu i-a trimis niste poze, care au facut-o sa exclame: “Doamne, urata mai eram! Niciodata n-am fost foarte frumoasa!”. “Esti cea mai frumoasa”, i-a soptit, pe faza, cameramanul Ionut. A primit de la localnici borcane cu zacusca de ghebe si dulceata de nuci verzi, dar si o oala de sarmale, sa le duca acasa. Le-a multumit “cu adanc respect pentru tot ce m-au invatat” lui Dumitru Morosanu, Octavian Iordachescu si Corinei Voicu, si echipei: “Imi pare rau de mor ca-i las balta, dar asta-i viata!”. A anuntat ca peste doua saptamani isi lanseaza cea de-a doua carte, “Niste raspunsuri”. Dar si ca pune pe picioare un site pentru actiuni umanitare, relateaza Cotidianul.


Bunica a rugat-o sa-i cedeze locul de veci


Vedeta a facut referire si la cele cateva “bonusuri” care vin la pachet cu statutul ei de cetatean de onoare, amuzandu-se de o dorinta a bunicii sale, mai noteaza Gardianul. “Bunica mea a citit si ea prin ziare ca primarul mi-a dat loc de veci in Piatra Neamt si stiti ce mi-a zis? <Te rog frumos sa-mi dai mie locul de veci!>”, a ras Mihaela. Spre sfarsitul emisiei, moderatoarea a facut o plecaciune in fata echipei care i-a stat in spate vreme de 12 ani. “Nici un om nu ajunge mare daca nu are in spate alti oameni mai mari si mai destepti decat el! De aceea, eu tin sa multumesc echipei mele extraordinare, noi nu ne-am certat niciodata si mereu am fost ca o familie. Momentul acesta este groaznic, este greu sa te desparti, dar suntem o familie, haideti sa facem toti ce e mai frumos, sa ne spunem <buna ziua>, sa ne spunem <multumesc> si sa ne luam si <la revedere>”, si-a incheiat Mihaela Radulescu cei 14 ani de cariera in televiziune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.