Concertul Depeche Mode de la Bucuresti, care trebuia sa aiba loc pe 16 mai, nu va mai fi reprogramat, in aceeasi situatie aflandu-se si celelalte show-uri din mai-iunie care n-au mai avut loc din cauza imbolnavirii solistului Dave Gahan, au anuntat, vineri, reprezentantii formatiei
Pe 12 mai, solistul Dave Gahan a suferit un atac sever de gastroenterita, care a dus la spitalizarea sa si la amanarea concertului din Atena si a altor opt spectacole, printre care si cel din Bucuresti. In urma analizelor medicale, lui Gahan i s-a descoperit o tumoare de malignitate redusa la nivelul vezicii urinare. Intre timp, aceasta a fost extirpata chirurgical, informeaza NewsIn.

Dupa operatie, Depeche Mode si-a reluat concertele din cadrul turneului "Tour of the Universe", primul show fiind pe 8 iunie, in orasul german Leipzig.

Potrivit organizatorilor concertului de la Bucuresti (Emagic), cei care si-au cumparat bilete pentru show-ul din 16 mai isi pot recupera banii de la punctul de vanzare. Banii pe bilete pot fi recuperati numai in termen de de 12 saptamani de la data de 12 iunie. Doritorii au posibilitatea de a preschimba biletele Depeche Mode cu bilete la B'ESTFEST, la tarife speciale.

Depeche Mode este una dintre cele mai longevive formatii, devenita celebra la inceputul anilor '80 si prezenta cu 45 de piese in topurile single britanice. Formatia este adepta stilului new wave, a lansat 11 albume de studio si a vandut peste 75 de milioane de discuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.