LifeStar 8 Iunie 2009 12:20
Actorul american David Carradine, gasit mort, joi, in camera sa de hotel din Bangkok, se pare ca a decedat in urma unui act sexual esuat, a indicat vineri politia din capitala thailandeza, informeaza AFP.
"O sfoara era atarnata in jurul gatului sau si o alta in jurul organelor sexuale, iar cele doua erau legate intre ele si agatate de dulap", a declarat generalul Worapong Siewpreecha de la politia metropolitana din Bangkok. "In aceste conditii, nu putem fi siguri daca s-a sinucis, dar e posibil sa fi murit din cauza unui accident de masturbare", a adaugat generalul, potrivit NewsIn.

David Carradine, erou al serialului de televiziune "Kung Fu" si a filmelor "Kill Bill" regizate de Quentin Tarantino, a fost gasit spanzurat, gol, in camera sa de hotel, joi, iar politia a invocat initial o posibila sinucidere. O camerista i-a descoperit corpul fara viata.

Carradine se afla la Bangkok pentru filmarile la filmul "Stretch", realizat de Charles de Meaux. Decesul sau a survenit cu trei zile inaintea finalizarii filmarilor. Generalul Worapong a declarat ca politia a interogat echipa de productie care a aratat ca actorul bause bere de dimineata pana seara, miercuri, cu o zi inainte sa fie gasit mort.

Nanthana Sirisap, director al serviciului medico-legal al spitalului Chulalongkorn a declarat ca rezultatele unei prime autopsii arata ca Carradine nu a murit din cauze naturale dar ca medici asteapta rezultatele altor analize referitoare la posibila prezenta de droguri sau alcool in sange.
Actorul a murit in urma lipsei de oxigen, iar corpul sau nu prezinta urme de lovituri, a declarat un angajat al spitalului, pe baza primului raport de autopsie.

Porntip Rojanasunan, expert legist care lucreaza pentru ministerul tailandez al justitiei, a declarat ca decesul a fost aparent cauzat de un "accident auto-erotic".

Politia a confirmat faptul ca camerele de securitate ale hotelului nu arata nicio persoana intrand sau iesind din camera actorului, care era inchisa din interior.

David Carradine, fiu al lui John Carradine, unul dintre actorii preferati de John Ford, a debutat in televiziune in trei populare seriale de televiziune, cel mai cunoscut fiind "Kung Fu", creat de Bruce Lee in anii '70. A mai jucat rolul unui sindicalist anarhist in "Boxcar Bertha" regizat de Martin Scorsese si a fost distribuit de asemenea de Ingmar Bergman in "L'oeuf du serpent".

Un excelent actor, Carradine si-a vazut cariera in declin din cauza consumului de droguri si alcool incepand cu sfarsitul anilor '70. Recent, Quentin Tarantino l-a distribuit in "Kill Bill", rol cu care a dobandit din nou faima.

David Carradine, in varsta de 72 de ani, a fost casatorit de cinci ori, ultima oara in 2005 si are doua fiice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.