LifeStar 2 Iunie 2009 21:49
Presedintele francez Nicolas Sarkozy a declarat luni la aeroportul Roissy ca "perspectivele de a gasit supravietuitori sunt foarte reduse", referindu-se la cele 228 de persoane, printre care o romanca, ce se aflau la bordul avionului Air France disparut deasupra Atlanticului, relateaza AFP.
Sarkozy a adaugata ca nu exista "niciun element precis despre ceea ce s-a intamplat". "Este o catastrofa fara precedent pentru compania Air France", a subliniat el, potrrivit NewsIn.

Seful statului, care a vizitat celula de criza instalata pe aeroportul Roissy din apropiere de Paris, s-a intalnit timp de 30 de minute cu familiile celor disparuti care, a spus el, sunt "extrem de demne si curajoase".

"Le-am spus adevarul, ca perpectivele de a gasi supravietuitori sunt foarte slabe",
a continuat el, subliniind ca "se face totul pentru a gasi cat mai mult din acest avion (...) pentru a intelege ce s-a intamplat".

La randul sau, premierul François Fillon a dat asigurari intr-un comunicat ca "toate mijloacele de cautare necesare vor fi desfasurate, in legatura cu tarile susceptibile sa ajute".

Aparatul Air France care a disparut in Oceanul Atlantic avea 228 de persoane la bord, printre care o romanca. Majoritatea pasagerilor erau francezi si brazilieni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.