LifeStar 14 Mai 2009 23:07
Magazinele de la care puteau fi cumparate ultimele bilete la concertul Depeche Mode din Bucuresti au sistat vanzarile din cauza anularii evenimentelor similare de la Atena si Istanbul, situatia concertului ramanand in continuare incerta.
Potrivit unor surse din industrie, sponsorii concertului ar fi fost, deja, anuntati ca evenimentul nu va mai avea loc la data anuntata.

"Nu se mai pot cumpara bilete la concertul Depeche Mode, pentru ca a fost anulat. Anuntul privind anularea nu a fost facut oficial, insa nu se mai vand bilete"
, au precizat pentru NewsIn reprezentantii Diverta - unul dintre magazinele de unde, teoretic, mai puteau fi achizitionate bilete.

Ieri seara, nu mai putea fi cumparate bilete nici de pe site-ul myticket.ro, care era inactiv la sectiunea dedicata concertul Depeche Mode.

Surse apropiate evenimentului au declarat, pentru 9AM, ca vanzarea biletelor a fost intrerupta miercuri dupa-amiaza, din pricina incertitudinilor privind desfasurarea evenimentului.

Contactati de 9AM, organizatorii concertului au declarat, miercuri seara, ca evenimentul de la Bucuresti nu a fost anulat si ca asteapta vesti privind starea de sanatate a solistului Dave Gahan, precum si pozitia oficiala a reprezentantilor trupei privind show-ul programat sambata in parcul Izvor. "Conform www.depechemode.com si www.purpleconcerts.eu, show-urile Depeche Mode programate la Atena si Istanbul nu vor mai avea loc la data stabilita", au precizat reprezentantii Emagic.

Potrivit NewsIn, concertele de la Atena si Istanbul au fost anulate dupa ce marti, inainte de evenimentul programat in capitala Greciei, lui David Gahan i s-a facut rau si a fost transportat de urgenta la spital.

Potrivit Cnnturk.com, concertul Depeche Mode de la Istanbul a fost anulat din cauza problemelor de sanatate ale solistului vocal David Gahan, acesta urmand, se pare, sa mearga in SUA, pentru tratament. Nici organizatorii si nici reprezentantii spitalului unde Gahan era inca internat miercuri dimineata nu au vrut sa precizeze care este boala de care sufera acesta, insa presa internationala sustine ca ar fi vorba vorba despre gastroenterita, mai arata NewsIn.

In aceste conditii, ar putea fi anulate si urmatoarele evenimente planificate, respectiv concertele de la Bucuresti (16 mai) si Sofia (18 mai).

Reprezentantii trupei nu au anuntat insa pana acum ce se va intampla cu concertele de la Istanbul si Bucuresti. Miercuri seara, pe site-ul oficial Depeche Mode, singurele informatii faceau referire la concertul de la Atena, care nu a mai avut loc din cauza unui "subit disconfort fizic" ce l-a obligat pe Gahan sa mearga imediat la spital, si la cel de la Istanbul, programat joi, care a fost la randul sau anulat. Totodata, organizatorii fac apel la toti cei care si-au cumparat bilete pentru concertul de la Istanbul sa le pastreze pana se va decide daca evenimentul va fi reprogramat sau daca va fi anulat definitiv, caz in care banii vor fi restituiti integral.

Depeche ModeLa concertul Depeche Mode programat sambata in Bucuresti sunt asteptati peste 40.000 de fani. Trupa a mai cantat in Romania pe 23 iunie 2006, tot in Capitala, pe stadionul Lia Manoliu.

Depeche Mode este una dintre cele mai longevive formatii, devenita celebra la inceputul anilor '80 si prezenta cu 45 de piese in topurile single britanice. Formatia este adepta stilului new wave, a lansat 11 albume albume de studio si a vandut peste 75 de milioane de albume in intreaga lume.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.