LifeStar 13 Mai 2009 12:37
Concertul Depeche Mode la Bucuresti, programat sambata, de la ora 20.00, in parcul Izvor, este pus sub semnul intrebarii de starea de sanatate a solistului vocal David Gahan, au declarat pentru NewsIn organizatorii evenimentului.
"Am fost informati ca a fost anulat concertul de marti de la Atena, deoarece Gahan nu s-a simtit bine. Stiam, la randul nostru, ca are probleme de sanatate. Deocamdata, insa, managementul trupei nu a precizat nimic in privinta concertului din Bucuresti. Nu stim nimic mai mult", au spus cei de la Emagic.

Reprezentantii firmei organizatoare nu au facut insa nicio precizare referitoare la consecintele unei eventuale anulari a concertului, in conditiile in care o parte a fanilor care si-au luat bilet vor veni din afara Capitalei si chiar a Romaniei.

Trupa britanica si-a anulat, marti, concertul de la Atena, dupa ce solistul David Gahan s-a simtit rau si a fost transportat de urgenta la un spital din Atena.

Citand organizatorii concertului, cei de la City 95.5 Radio sustin ca Gahan a fost dus la o clinica privata fiind suspect de gastroenterita. Alte reportaje de stiri au anuntat ca, daca starea sa de sanatate se imbunatateste, concertul s-ar putea tine miercuri.

"Ne pare rau ca spectacolul de azi (marti - n.r.) a trebuit sa fie anulat...David Gahan s-a simtit rau in timp ce era in cabina de machiaj", le-a spus organizatorul concertului celor aproximativ 20.000 de persoane care asteptau sa inceapa concertul.

Depeche Mode este una dintre cele mai longevive si de succes formatii aparute in perioada New Wave si New Romantic. De-a lungul anilor, britanicii au vandut peste 75 milioane de albume in intreaga lume si au avut patruzeci si patru de piese in UK Singles Chart. Au avut mai multe melodii de top 40 in Marea Britanie fara a fi No1 decat orice alt artist si au influentat multi din artistii cunoscuti de astazi, in parte datorita tehnicilor de inregistrare si utilizarii de mostre (sampling). Desi foarte influenti in scena moderna electro-dance, raman de obicei clasificati in genul alternativ.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.