LifeStar 12 Mai 2009 12:53
Dupa scandalul din februarie, Rihanna se intoarce in atentia presei cu un set de fotografii in care apare goala intr-o camera de hotel.
Pozele nud cu celebra cantareata au fost postate pe site-ul imagehaven.com si au facut deja inconjurul lumii. Doar trei din cele sapte fotografii, ne arata sigur ca este vorba de Rihanna, doua facute de aproape in stil portret si inca una in care Rihanna se fotografiaza singura cu telefonul intr-o oglinda pe care este scrijelit mesajul "Te iubesc, Robyn (acesta fiind prenumele cantaretei). Mi-e dor de tine". Aceasta fotografie pare ca a fost facuta pe vremea cand cantareata era inca impreuna cu rapper-ul Chris Brown, de care s-a despartit in februarie dupa ce acesta a batut-o si a amenintat-o cu moartea.

Celelalte fotografii prezinta mai multe parti intime ale corpului Rihannei, dar de data aceasta fata cantaretei nu apare in niciuna din imagini.

Presa din America zvoneste ca pozele ar fi postate de un hacker care a reusit sa sparga arhiva persoanala a cantaretei, dar nu este exclusa nici varianta unei razbunari din partea lui Chris Brown.

Potrivit Huffington Post, casa de discuri a cantaretei a trimis vineri o scrisoare catre site-ul pe care s-au postat fotografiile, in care le cere celor resposabili sa scoata de pe internet aceste fotografii, pentru ca violeaza "drepturile artistului".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.