Madonna s-a bucurat mult prea devreme. Potrivit unor surse judecatoresti, care si-au pastrat anonimatul, tribunalul din Lilongwe a respins cererea de adoptie a divei pop, scrie revista People

Intentia cantaretei de a mai adoptat inca un copil din acesta tara a starnit critici aspre in randul locuitorilor si a organizatiilor pentru protejarea drepturilor omului care acuza autoritatile din Malawi ca i-au acordat divei un tratament special. Legea in acest stat african nu favorizeaza adoptiile internationale si prevede o perioada de evaluare a parintilor adoptivi de la 18 la 24 de luni, lucru foarte dificil pentru Madonna care locuieste in New York si Londra.

Cantareata in varsta de 50 de ani l-a mai adoptat din aceasta tara si pe David Banda, adoptie care a decurs fara probleme dar acum situatia este diferita. Faptul ca a divortat de Guy Ritchie a adus critici din partea fundatiei caritabile "Eye of a child" care nu sustine adoptia monoparentala iar organizatia "Salvati Copiii" vede aceasta adoptie ca o incurajare la adresa familiilor sarace sa-si abandoneze copiii in speranta ca acestia vor avea o viata mai buna.

Inca nu se stie daca Madonna va face apel impotriva decizie tribunalului, avocatul acesteia ne putand fii contactat pentru detalii.

Cantareata nu se astepta la un refuz din partea tribunalului din Lilongwe, ea petrecand aseara, alaturi de oficiali guvernamentali, profesori si functionari, in luxosul Kumbai Lodge. Joi dimineata au fost vazuti in parcarea lodge-ului mai multi dansatori traditionali. "Am auzit ca vom dansa pentru Madonna", a declarat unul dintre dansatori.

De asemenea la petrecere au mai venit si unchii lui Mercy, Peter Baneti si John Ngalande care au semnat actele de adoptie la inceputul saptamanii, in ciuda protestelor din partea mai multor organizatii neguvernamentale. "Mercy are asigurata, acum, o educatie mul mai buna, departe de saracia de aici si Madonna ne-a asigurat ca nu va intrerupe legaturile cu noi", a declarat Baneti.

Insotita de cei trei copli Lourdes, in varsta de 12 ani, Rocco, 8 ani, si de fiul ei adoptiv David Banda, in varsta de 3 ani, cantareata a sosit duminica in Malawi cu intentia de a incepe procesul de adoptie a micutei Mercy James pe care a cunoscut-o in 2006, intr-un orfelinat din Malawi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.