Cunoscuta vedeta de televiziune sustine ca este amenintata de catre fostul ei sot si aduce acuzatii grave la adresa acestuia. Mihaela Radulescu a raspuns printr-o scrisoare deschisa unui articol din tabloidul Cancan, in care se relata mutarea acesteia la un hotel, in urma unui scandal cu Elan Schwartzenberg.

Desi divortul prin care au trecut in toamna anului trecut a parut amiabil, sapte luni mai tarziu, intre cei doi a luat nastere un adevarat scandal mediatic al acuzatiilor, informeaza Adevarul.

Mihaela sustine ca a fost data afara din locuinta de la Izvorani (proprietatea lui Elan) si isi acuza fostul sot de agresivitate verbala, presiune psihica si uz de putere.

"Ma aflu in umilitoare situatie de a ma folosi de calitatea de persoana publica pentru a-mi apara copilul (...). Dintr-o cumplita eroare, printre cei care ataca cel mai rau aceasta mama cu copilul in brate, se afla chiar tatal acelui copil, un milionar din Romania"
, spune Mihaela Radulescu, intr-o scrisoare deschisa.

Mihaela isi acuza fostul sot de inselaciune

Vedeta povesteste in continuare despre prietenia dintre fostul sot si patronul tabloidului "Cancan", motiv pentru care, sustine aceasta, dreptul ei de replica a fost "analizat" de Elan Schwartzenberg inainte de a fi publicat.

"Ma aflu in situatia disperata de a fi amenintata in nenumarate moduri. Mi-e frica de puterea fostului meu sot, asa incat, lasand deoparte orice orgoliu, cer ajutorul opiniei publice, al organelor abilitate sa se autosesizeze, inclusiv Autoritatii pentru Protectia Copilului", scrie Mihaela in scrisoarea preluata si de Cotidianul.

In continuarea scrisorii, acuzatiile depasesc sfera familiala, aceasta afirmand despre fostul ei sot ca "plateste cu bani multi pe oricine, are scoala asta pentru ca a castigat in Romania cateva procese in care era inculpat, numai prin abilitati deosebite in a incalca legile Romaniei".

"Fostul meu sot si-a pierdut calitatile de om, de tata, dar mai ales, pe aceea de barbat. Imaginati-va un om beat, care suna noaptea la politie si spune: 'Sunt Elan Schwartzenberg. In locuinta mea a intrat fraudulos Mihaela Radulescu si vreau sa veniti s-o dati afara' (...). Cate dintre voi, mamelor, ati auzit fraza asta, ca un pumnal in inima - 'O sa-ti iau copilul numai asa, de-al naibii, ca sa-ti bagi mintile in cap?!” (...). Sau, o sa-ti pun droguri in poseta, ca sa te aresteze politia!? Sau, daca vreau, te desfiintez oricand, demonstrez ca esti ce vreau eu..."
.

Mai departe, Mihaela Radulescu incearca sa dezvaluie, la modul general, cateva din trasaturile milionarilor din Romania, marturisind ca nu prea are cum sa nu se impiedice de fostul ei sot: "Au transformat Romania in terenul lor de joaca, unde jocul lor preferat e Monopoly. (...). Il veti regasi, bine ascuns, deci trebuie sa cautati bine, in toate campaniile electorale, cand de-o parte, cand de cealalta, il veti regasi in off-shore-uri indepartate. In terenuri dintre cele mai disputate si chiar drept pusculita pentru banii unor grei politicieni din tara asta fara stapan".

In incheiere, vedeta spune ca este pregatita sa se aseze in fata Tribunalului, cu copilul in brate, pentru ca "pacea-i mai importanta decat dreptatea... si vreau pacea copilului meu".

Elan Schwartzenberg a declarat, pentru Adevarul, ca nu a dus si nu duce o viata de milionar. "Dar pot afirma cu bucurie ca i-am oferit fostei mele sotii o viata de milionar, atat in timpul casatoriei, cat si dupa".

Contactat telefonic de catre jurnalistii de la Cotidianul, acesta a afirmat: "Ma confunda cu Andreea Marin".

"Ma simt impacat cu faptul ca voi putea pe viitor sa raspund cu demnitate fiului meu, cand va fi mare, despre absolut toate punctele atinse de fosta mea sotie in <<scrisoarea deschisa>> si nu numai, ci si la toate celelalte acuzatii, jigniri si calomnii la care m-a supus in ultima perioada de timp. Am insa rezerve serioase ca ea va putea sa ofere niste explicatii lui Ayan, cand se va face mare, referitor la tot ce a facut" a declarat fostul sot al Mihaelei Radulescu pentru CanCan". In legatura cu acuzatiile de adulter si de orgii sexuale, acesta a declarat ca: "Viata mea sexuala se desfasoara intre peretii dormitorului meu. Si atat. Nu simt nevoia sa dau explicatii la niste aberatii, efectiv. Pana una alta nu eu am fost probat cu o relatie extraconjugala cu vreo pustoaica..."

Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg s-au despartit dupa 10 ani de relatie si dupa 4 ani de casnicie.

Cei doi au divortat pe 8 octombrie 2008, pastrand, atunci, o nota decenta in declaratiile lor pe marginea acestui subiect, din dorinta comuna de a-si proteja baietelul. Mai mult, Mihaela si Elan au sosit de mana la tribunal, iar vedeta tv declara despre sotul ei ca "este cel mai bun prieten al meu". La doar o saptamana dupa divort, s-a confirmat un zvon care circula de ceva vreme in culisele Antenei 1, si nu numai: Mihaela are o relatie cu Dani Otil, colegul sau de la televiziune. Povestea lor a tinut primele pagini ale publicatiilor mondene, timp in care Elan Schwartzenberg lansa in presa primele atacuri la adresa fostei sale sotii, pe care o ironiza pentru relatia ei cu un barbat mai tanar. Schwartzenberg a continuat sa faca declaratiile ironice, chiar acide pe alocuri, care o vizau pe Mihaela. Abia recent, prezentatoarea tv a hotarat sa se apere si sa expuna public motivele divortului. "Sunt inca o femeie inselata de un milionar care a uitat de unde a plecat", dezvaluia vedeta, citata de Gardianul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.