Venita de duminica in Romania, starul telenovelelor Gabriela Spanic e foarte incantata de felul in care a fost primita de fanii ei de aici. Iar, la vestea ca la noi in tara se turneaza prima telenovela romaneasca, Gaby si-a aratat interesul de a juca un rol. Lucru ce se va intampla chiar azi, pe platourile de filmare la "Numai iubirea", din Buftea. "Bucurestiul e intr-adevar asa cum am auzit, un mic Paris. Am fost foarte incantata de caldura cu care am fost primita inca de la sosirea mea la aeroport, unde mii de fani ma asteptau cu flori", povesteste actrita primele impresii traite in Romania. Gaby si-a exprimat dorinta de a vizita Castelul Bran si de a primi un rol in telenovela romaneasca "Numai iubirea", difuzata de Acasa. "Ma bucur sa aud ca in Romania se filmeaza prima telenovela in care sunt implicati actori romani. Mi-ar placea sa vizitez si eu platourile de filmare si sa am chiar un mic rol", a declarat ea.

Desi acest lucru nu era in programul vizitei, dupa ce si-a marturisit dorinta, lucrurile s-au miscat extrem de rapid. Asa se face ca azi Gaby va fi invitata pe platourile din Buftea, unde se turneaza productia si i se va "darui" un rol. Fanii Gabrielei o vor putea intalni maine, de la orele 16.30, la Plaza Romania, noul Mall din Bucuresti, unde actrita va acorda autografe. Cat de curand ei vor putea achizitiona pachetul "Gabriela 2005 Total": calendar cu poze ale vedetei, primul ei album muzical, o carte scrisa de ea si un DVD cu diverse momente din cariera ei. Materialele vor putea fi gasite cat de curand pe piata traduse.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.