Dupa 12 ani de pauza, regele pop ar putea reveni pe scena muzicala, in acesat vara, cu o serie de concerte care vor avea loc pe celebra Arena O2 din Londra, informeaza BBC

Fanii din Anglia asteapta cu nerabdare ca Michael Jackson sa anunte data concertului, pentru care deja s-au printat afise.

“Sunt fan de-al lui Michael de cand aveam cinci ani si am asteptat 12 ani ca el sa reapara pe scena muzicala“, a declarat Rihanan Adam pentru BBC.

Ultima performanta a lui Jakson in Londra a fost in 2006 in cadrul evenimentului World Music Award, cand regale pop si-a cam dezamagit fanii pentru ca a urcat pe scena doar pentru cateva minute timp in care a cantat doar cateva versuri din hitul “We are The World”.

Arena O2 din sud-estu Londrei a gazduit concertele unor nume mari din muzica precum Prince sau Britney Spears.

Ultimul turneu al artistului, HIStory, s-a intins pe doi ani (1996-1997) timp in care a tinut 82 de concerte in 58 de orase din lumea intreaga, printre care si Bucuresti pe 14 septembrie 1996 cand peste 70.000 de fani au cantat alaturi de regele pop pe stadionul Lia Manoliu.

Concertul din Bucuresti a venit la patru ani dupa ce Michael mai poposise o data in Romania dar de data aceasta pe stadionul Cotroceni. Concertul "Dangerous" din 1992 a fost considerat unul dintre cele mai bune prestatii live ale artistului.

Dupa o pauza de sase ani de la ultimul album, in 2001 Michael si-a lansat ultimul material discografic “Invincible”, care s-a vandut in peste zece milioane de copii

Povestile despre viata lui persoana, sanatate, problemele financiare si celebrul proces in care a fost acuzat ca a molestat sexual un copil, l-au tinut pe Michael Jackson in atentia presei de-a lungul anilor in care a stat departe de scena.

Michael Jackson face parte din artistii care au fost introdusi in "Rock and Roll Hall of Fame" de doua ori si a intrat in Cartea Recordurilor cu albumul "Thriller", care este, si astazi, cel mai bine vandut album din istoria muzicii.

Jackson a castigat 13 premii Grammy, a avut 13 single-uri devenite number one in topuri si a vandut peste 750 de milioane de discuri in intreaga lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.