Oana Ungureanu, alias Oana Lis, asa cum este cunoscuta in peisajul monden, a avut parte zilele trecute de o intamplare mai mult decat nefericita.
Vedeta se afla alaturi de logodnicul sau, Viorel Lis, la sediul unei televiziuni, iar nesansa a facut ca, inainte sa apuce sa coboare toate treptele, sa se impiedice si sa cada, intamplare in urma careia s-a ales cu un picior luxat.

"Nu stiu cum am reusit, dar la ultima treapta m-am impiedicat si am cazut. Mi-am luxat piciorul stang, iar acum trebuie sa stau cu el in ghips doua saptamani. Nu pot sa ies din casa, nu pot sa fac nimic. In blocul in care stam nu avem lift, pentru ca are doar patru etaje, si cum Vio nu poate sa ma care in brate atat de mult, de fiecare data cand a fost necesar sa ies din casa am platit un baiat sa ma coboare scarile in brate. Imi da mari batai de cap piciorul, dar asta e, nu am ce face. Stau mai mult in casa, la televizor, insa ma plictisesc ingrozitor. Saracul Vio, chiar imi este mila de el. Il terorizez toata ziua: vreau aia, ia-mi aia, adu-mi aia... Dar eu abia ma misc si trebuie sa ma ajute pentru ca singura nu ma descurc”, a spus Oana pentru "Gardianul“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.