Monica Columbeanu a dat in mintea copiilor. De Martisor vedeta s-a jucat la groapa de nisip cu galetuse si lopatele. De dragul fetitei sale, aceasta a renuntat pentru cateva ore la fastul domeniului de la Izvorani in favoarea unui simplu parc bucurestean, plin ochi cu copii care "atentau" la jucariile Irinei.

Vremea frumoasa si aerul de sarbatoare de ieri dupa-amiaza a determinat-o pe Monica sa iasa la plimbare intr-o companie aleasa. Refuzand sa-l mai astepte pe Iri, ocupat, probabil, cu afaceri, manechinul si-a strans "gasca" de acasa, formata din socrul, mama si fiica sa Irina si a plecat la plimbare, prin parcurile din Capitala.

Dupa ce a zabovit la leganute, caluti si tobogane, mamica de doar 23 de ani a fost nevoita sa ii faca fetitei sale o demonstratie.

Pentru ca Irina nu intelegea unde sunt duse animalele care mor si ce trebuie sa faca cu crocodilul de jucarie "decedat", Moni a fost nevoita sa-i explice acesteia, punand la cale o inmormantare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.