Nicu Covaci si ceilalti membri ai legendarei formatii au facut sambata un tur de forta pe doua roti, strabatand, in coloana, orasul Revolutiei pentru a-si promova concertul sustinut ieri seara.

Membrii celebrei trupe Phoenix au considerat ca o raita pe motociclete pe strazile Timisoarei este cea mai buna varianta de promovare a concertului pe care l-au sustinut ieri seara la Sala "Olimpia".

Nicu Covaci si compania, insotiti de cateva zeci de bikeri, au plecat din parcarea unui centru comercial si s-au oprit in fata Catedralei, apoi in Piata Victoriei. Circulatia a fost intrerupta in momentul trecerii ineditului alai.

Pasionat de motociclism, liderul formatiei Phoenix a anuntat ca va sprijini actiunile clubului Timisoara Bikers si ca se va implica in organizarea Festivalului Motociclistilor, care are loc in fiecare an la Timisoara. Nicu Covaci a participat si la inaugurarea primului lor fan club oficial din Romania, numit "Phoenix", unde zeci de tineri au stat la coada pentru autografe.

Cu toate acestea, solistul a declarat ca nu se simte apreciat in orasul de pe malurile Begai. "Generatia noua ne-a pierdut, nu ne mai stie", s-a plans Covaci.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.