Peste 3000 de spectatori au luat parte aseara la concertul incendiar al cantaretei americane Vonda Shepard, care a avut loc la Sala Palatului din Capitala.

Concertul a debutat cu cateva piese noi de pe cel mai recent album al cantaretei, printre care “From the Sun” si “I Know Beter”, dupa care Vonda a ridicat publicul in picioare cu piesele de pe coloana sonora a serialului Tv “Ally McBeal”, printre care "Someday We'll Be Together", "Tell Him" si "I Can't Stop This Feeling".

De asemenea nu au lipsit nici cover-urile binecunoscute dupa Cher - “The Shoop Shoop Song”, Blue Sweden- “Hooked on a Feeling” sau Aretha Franklin - “Chain of Fools”.

Concertul de aseara din Bucuresti a facut parte din turneul european de promovare al noului sau album, intitulat “From the Sun”, material la care a lucrat doi ani si pentru care a colaborat cu sotul ei Mitchell Froom, chitaristul James Ralston (care a cantat cu Tina Turner), basistul Jim Hanson (care i-a acompaniat pe Johnny Cash, Bruce Springsteen) si bateristul Matt Chamberlain (cunoscut pentru colaborarile cu David Bowie si Tori Amos).

"From the Sun", cel de-al 11-lea album de al artistei, aduce nuante noi de sound, completand accentele de soul si blues cu ritmuri de R&B.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.