Actrita Salma Hayek a alaptat un copil african, a carui mama nu mai avea lapte, in timpul unei calatorii pe care a facut-o in Sierra Leone, in septembrie 2008, in calitate de purtator de cuvant al unei campanii realizate de UNICEF.
Intamplarea a fost filmata de o echipa a postului de televiziune Nightline, care a avut permisiunea de a o insoti pe Salma Hayek in calatoria ei in Africa, in septembrie 2008. Actrita, care vizita femei care aveau bebelusi, a fost atat de impresionata de situat,ia unei mame care nu avea lapte pentru copilul ei, incat l-a alaptat ea. Salma Hayek, in varsta de 42 de ani, isi alapta pe atunci propria fiica, Valentina. "Copilul era perfect sanatos, dar mama lui nu mai avea lapte. Ii era foarte foame. Eu o intarcam pe Valentina, dar tot mai aveam mult lapte, asa ca am alaptat copilul. Sa-i fi vazut ochii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.