Nu degeaba se spune ca "nu iese fum fara foc": Imagini de la prima intalnire "romantica" dintre Madonna si modelul brazilian Jesus Luz demonstreaza ca zvonurile unei relatii intre cei doi sunt intemeiate.

Un pictorial de 46 de pagini din editia lunii martie a revistei americane W prezinta o sedinta foto fierbinte, ai carei protagonisti principali sunt Madonna si modelul brazilian Jesus Luiz. Sedinta foto a avut loc in Rio de Janeiro, Brazilia, in decembrie anul trecut.

Cei doi s-au vazut pentru prima data cu acea ocazie, care ar fi dat startul unei relatii romantice.

De altfel, judecand dupa poze, este de inteles faptul ca, proaspat divortata, cantareata in varsta de 50 de ani s-a aruncat in bratele modelului in varsta de 22 de ani.

In timp ce intr-o poza Madonna este prinsa intr-o imbratisare pasionala cu "un Luz topless", intr-o alta, Jesus este infatisat nud, in timp ce Madonna il priveste cu ardoare.

Mai mult, cei doi sunt surprinsi de celebrul fotograf Steven Klein in timpul unui sarut, iar in alte ipostaze, controversata pereche "isi face de cap" in patul camerei de hotel unde s-a tinut sedinta foto.

Daca Jesus este mai mult gol, Madonna poarta pentru inceput o rochie neagra Victoria Beckham, cu manecute si guler albe, pentru ca mai tarziu, sa pozeze intr-o tinuta degajata si sexy.

La final, se zvoneste ca Madonna a fost atat de impresionata de tanarul model, incat i-a cerut sa o insoteasca in turneul Sticky & Sweet.

La inceputul acestei luni, cuplul a fost surprins luand cina in New York, intalnire ce a alimentat zvonurile conform carora cei doi formeaza un cuplu.

Cat despre frumosul latin, de cand sta in preajma cantaretei, a facut un salt urias in cariera de model. Fostul sau agent spune ca Jesus este mult mai pretentios in ceea ce priveste contractele, refuzand sa-i mai raspunda la telefon si semnand contracte cu o agentii mai cunoscute, cum ar fi Ford Models.

Potrivit unei persoane apropiate lui Jesus, modelul cere si onorarii mai mari de cand a intalnit-o pe Madonna. Pentru o singura reprezentatie el primeste acum 135.000 de dolari, in conditiile in care, anul trecut, pentru o sarcina similara era platit cu doar 225 de dolari.

Luz este al doilea barbat, dupa Alex Rodriguez, cu care se zvoneste ca Madonna ar avea o relatie de cand s-a despariti de Guy Ritchie, in octombrie anul trecut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.