Indiferent daca activeaza la cluburile autohtone sau prin strainatate, fotbalistii care s-au nascut pe plaiurile mioritice si au demonstrat ca stiu bine cu mingea, pe langa ispitele feminine alaturi de care se afiseaza, mai conduc si bolizi de zeci de mii de euro.

Daca Mutu isi permite Ferrari F430, Radoi un 'amarat' de Audi A8 si Lobont un BMW Serie 7, oare ce masini conduc fotbalistii celebri care joaca la cele mai tari cluburi din lume? Suntem foarte curiosi..

Cand David Beckham a plecat la Los Angeles Galaxy, si-a intregit colectia proprie si personala cu un Porsche 911 Turbo Cabriolet, pe care a platit 140.000$. Inca nu s-a plictisit de acest model si l-a luat cu el la Milan, unde se afla in lot sub forma unui imprumut. La LA Galaxy, Beckham facea 140.000$ in mai putin de o saptamana, fara sa luam in calcul imensele sume castigate din publicitate, alaturi de frumoasa Victoria.

Wayne Rooney a intrat repede in gratia diavolilor rosii, chiar daca in afara terenului pustiul teribil de 22 de ani nu prea avea limite la bautura si la viteza. Rooney si-a cumparat un Lamborghini Gallardo de 200.000$, de care s-a plictisit destul de repede. Fotbalistul lui Manchester conduce inca acest Lambo, insa abia asteapta sa-i fie onorata comanda la noul LP640 Murcielago, care costa cam 340.000$. Fresh meat Rooney, fresh meat..


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.