Prima Doamna a Statelor Unite a stabilit noul cod vestimentar pentru femeile ce activeaza in domeniul politic si diplomatic. Fiind sotia celui mai puternic om de stat, Michelle Obama a fost privita de milioane de oameni de pe intreg Globul, iar cele doua tinute pe care le-a purtat in ziua inaugurarii au devenit puncte de referinta ale glamour-ului din lumea femeilor ambasadori, diplomati sau politicieni.
Pentru ceremonia de inaugurare a lui Barack Obama, Michelle a ales sa poarte o rochie creata de Isabel Toledo, designer de origine cubaneza.

Rochia sclipitoare, dintr-un material haute couture asemanator cu firetul, de culoare galben pal cu o usoara tenta verde, purtata alaturi de un pardesiu asortat, au fost doua dintre componentele ce au alcatuit prima tinuta a lui Michelle Obama. Prima Doamna a purtat de asemenea pantofi Jimmy Choo si manusi J. Crew din piele verde, precum si un set vintage de bijuterii pretioase.

Se spune ca galbenul simbolizeaza optimismul si speranta, rochia lui Michelle Obama putand fi considerata purtatoarea acestui mesaj, dupa cum au remarcat multi specialisti. In plus, tinuta sa denota deosebit de multa incredere in sine si o personalitate indrazneata si puternica, fiind un outfit inovator pentru standardele de la Casa Alba.

Pentru mai multe detalii despre cea mai stilata Doamna de la Casa Alba, click aici.

Intr-un articol recent 9AM face o incursiune in lumea fascinanta a Primelor Doamne de la Casa Alba, trecandu-le in revista de la Jacquelin Kennedy, Lady Bird Johnson, Patricia Nixon pana la Laura Bush si Michelle 0bama.


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.