Comedia "Marley & Me", a carui vedeta este un pui de Labrador, a doborat recordul de incasari in zilele de Craciun, cu aproape 52 de milioane de dolari, cu 13 milioane mai mult decat favoritul la Oscaruri "The Curious Case of Benjamin Button", conform presei americane.

Filmul cu Owen Wilson, Jennifer Aniston si Kathleen Turner, in care acestia invata lectii de viata de la cainele lor, a inregistrat incasari de aproape 15 milioane de dolari pe 25 decembrie si alte 37 de milioane in weekend.

Cu cinci nominalizari la Globul de Aur si aflat pe lista favoritelor la Oscar, "The Curious Case of Benjamin Button", regizat de David Fincher si cu Brad Pitt protagonist, a incasat 39 de milioane de dolari.
Pe locul trei in box office, cu 38,6 milioane de dolari, s-a situat filmul romantic "Bedtime Stories", cu Adam Sandler in rolul principal.

Oarecum surprinzator, cea mai noua productie in care joaca Jim Carrey, intitulata "The Yes Man", a strans doar 16,5 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.