"Am ramas numai cu amintiri placute de pe urma acestei colaborari. De-a lungul timpului am interpretat in reclamele Pepsi un gladiator, un cowboy, un surfer, sau un muncitor alaturi de Beyonce si Jennifer Lopez. Desigur, au fost si alte aparitii alaturi de unii dintre cei mai mari fotbalisti ai lumii. Sper ca oamenii s-au bucurat de rezultat la fel de mult cum mi-a placut si mie sa lucrez la realizarea spoturilor", a declarat mijlocasul imprumutat de LA Galaxy la AC Milan.

Un purtator de cuvant al companie de racoritoare a tinut sa ii multumeasca lui Beckham pentru ceea ce a fost un "parteneriat de un real succes": "Reprezentantii Pepsi sunt onorati ca au putut colabora cu David timp de 10 ani, perioada in care acesta a fost unul dintre cei mai de succes fotbalisti ai planetei. Parteneriarul, care a fost unul dintre cele mai lungi din istoria brandului, a insemnat un real succes. Beckham va face parte si de acum incolo din familia Pepsi".

Altfel, internationalii romani Adrian Mutu, Ciprian Marica si Bogdan Lobont au aparut alaturi de David Beckham, dar si de alti fotbalisti cunoscuti, intr-un spot Pepsi difuzat pe micile ecrane in urma cu jumatate de an.