Actorul american Robert De Niro va juca, din nou, rolul unui mafiot, in al doilea film la care va colabora cu regizorul Michael Mann, anunta Internet Movie Database (IMDb).

In productia "Frankie Machine", De Niro va fi un asasin din randurile Mafiei care, ajuns la varsta a treia, se retrage in favoarea unei vieti linistite la tara. Linistea nu va fi insa de lunga durata, pentru ca noul sef al organizatiei din care facea parte il convinge sa puna din nou mana pe arme.

Filmul, aflat in faza de pre-productie, va avea premiera in 2010, anunta NewsIn.

"Frankie Machine" va fi al 77-lea film din cariera lui De Niro. Starul american are in palmares doua premii Oscar si alte patru nonimalizari la Premiile Academiei Americane de Film.

Robert De Niro si regizorul Michael Mann au mai lucrat impreuna in 1995, la filmul "Heat", in care au jucat si alte nume cu greutate la Hollywood, printre care Al Pacino, Val Kilmer si Jon Voight. In prezent, Mann lucreaza la o continuare a peliculei "Heat", cu Christian Bale si Johnny Depp in rolurile principale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.