Irlandezii de la U2 au anuntat ca isi vor lansa noul material discografic, “No Line On the Horizon”, in martie anul viitor, relateaza BBC.
Albumul ar fi trebuit lansat in toamna acestui an, insa membrii trupei au preferat sa intarzie putin lansarea pentru a avea timp sa inregistreze mai multe piese . “No Line On the Horizon” este asteptat sa depaseasca tot ceea ce s-a facut pana acum.

“No Line On the Horizon suna ca un album U2, dar nu suna a ceva ce am mai facut inainte si nu prea suna a nimic din ce se intampla in momentul de fata”, a spus chitaristul The Edge.

Debutul oficial va avea loc in Marea Britanie pe 2 martie 2009 iar in ziua urmatoare va fi lansat in America de Nord.

Alaturi de vechii colaboratori Brian Eno si Daniel Lanois, U2 a inceput inregistrarile la noul album in urma cu un an.

Ultimul album U2, "How To Dismantle An Atomic Bomb", a aparut îin 2004 si a fost vandut in peste noua milioane de copii in intreaga lume. Discul a fost premiat cu opt premii Grammy, printre care cel mai bun album al anunlui si cel mai bun cantec rock al anului, pentru piesa “Vertigo”.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.