Playboy ar putea dobandi un look nou si ar putea aborda pictoriale in stilul retro al anilor '60, la propunerea celor doi fii ai redactorului sef al revistei, Hugh Hefner, potrivit Reuters

Marston Hefner, in varsta de 18 ani si fratele sau, Cooper, in varsta de 17 ani, au declarat ca o schimbare a revistei este inevitabila. Cooper a afirmat ca si-ar dori foarte mult sa preia revista, intrucat este pasionat de afaceri.

Criza financiara a afectat compania Playboy Enterprises, care a pierdut pana la 10 milioane de dolari intr-un an. De asemenea, Playboy Enterprises a redus numarul angajatilor cu 14 procente in 2008 si prevede reduceri masive de costuri anul urmator.

Sora vitrega a lui Marston si Cooper, Christie Hefner, in varsta de 56 de ani, a anuntat in luna decembrie ca va demisiona, dupa 20 de ani, din functia de presedinte si director exectiv a companiei Playboy Enterprises.

Revista lui Hugh Hefner a aparut in anul 1953 si a publicat, de-a lungul timpului, fotografii nud ale unor celebritati precum Marilyn Monroe, Kim Basinger, Drew Barrymore si Pamela Anderson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.